Aripi de pui cu orez

de Constelatialeu in Pui, 29 Sep 2016 | 6820 vizualizari

 

Deci, am mancat si pe ziua de azi, maine mai vedem.....

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g aripioare de pui
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa
  • 4-5 morcovi mici
  • 3 pastarnaci mai mici
  • 3 cepe de apa mai micute
  • 2 ardei capia
  • condimente pt. pui Kotany
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu orez:

Mai intai spalam si curatam aripioarele, apoi le punem la fiert cu o lingurita de delikat. Separat ne ocupam de legume, le curatam si taiem, apoi le calim cu putin ulei si un praf de sare. Cand aripioarele s-au fiert le scoatem din zeama, strecuram zeama si masuram 3 cani din zeama, folosim aceiasi cana cu care am masurat orezul. Punem orezul in cratita adaugam zeama si punem la fiert, cand este fiert si a fost asimitata toata zeama, rasturnam orezul peste legumele calite, amestecam bine si lasam pe foc 5 min, apoi transferam totul intr-o tava de ceramica, asezam orezul si deasupra punem aripioarele. Intr-un bol amestecam o lingurita d econdimente pentru pui cu putin ulei si apoi ungem aripioarele. dam tava la cuptor, la foc mic, cat sa se rumeneasca aripioarele....

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu orez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
"Maglubeh" cu pui